TORENRESTAURANT

Familierestaurant op Texel? Het Torenrestaurant in De Cocksdorp op Texel is een gezellige locatie voor lunch en diner. Het restaurant heeft een prachtige ligging, op een duin naast de vuurtoren.

 

MENUKAART

Plof na een flinke fietstocht, het beklimmen van de vuurtoren of een stevige wandeling over het strand neer op het terras of in onze gezellige binnenruimte. Kom even helemaal tot rust en laat u verrassen door al het lekkers op onze menukaart! Van heerlijke luxe hoofdgerechten tot maaltijdsalades en plategerechten: er is voor iedereen iets.

 

BEREIKBAARHEID

De parkeerplaats naast het restaurant beschikt over ruime, gratis parkeermogelijkheden, maar ook per fiets of het openbaar vervoer (Texelhopper) is het Torenrestaurant prima bereikbaar. Er zijn goede voorzieningen voor mindervaliden, een laadpaal voor elektrische auto’s en verschillende oplaadpunten voor de elektrische fiets of een scootmobiel. Natuurlijk hebben we ook gratis wifi!

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks geopend van 11:00 tot 21:30 uur. Let op: de openingstijden kunnen afwijken. Wilt u zeker weten dat we open zijn? Bel even!

Tafels alleen op basis van reserveren binnen, terrassen na triage aan de deur. Reservering staat vast alleen na schriftelijke en of telefonische bevestiging.

TORENRESTAURANT

Vuurtorenweg 189
1795 LL de Cocksdorp

 +31 (0)222 - 31 62 83
b.g.g.   06 - 51 58 25 72
 info@torenrestaurant.nl